Prevederi generale

Vizitarea și folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

SC FUSE ADVERTISING SRL își rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Adresa www.inkfactory.ro este proprietatea companiei SC FUSE ADVERTISING SRL.

Drepturi de autor

Continutul site-ului inkfactory.ro este proprietatea SC FUSE ADVERTISING SRL și este apărat de legile în vigoare care protejează drepturile de autor. Folosirea fără acordul SC FUSE ADVERTISING SRL, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului shop.bbimage.ro în scopul copierii conținutului, de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conținutului. Fotografiile și datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC FUSE ADVERTISING SRL.

Securitatea datelor personale și a informatiilor

Datele personale introduse de către client vor fi folosite de SC FUSE ADVERTISING SRL, numai în scopul declarat al acestui site. SC FUSE ADVERTISING SRL nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa de e-mail a clientului altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul explicit al clientului. Înregistrarea făcută de client dă dreptul SC FUSE ADVERTISING SRL de a-l contacta prin orice mijloace în vederea oferirii serviciilor sale, fără a putea fi acuzat că practică spam-ul, sau abuzează de libertatea clientului.

Declinarea responsabilității

Conținutul site-ului inkfactory.ro  a fost alcătuit cu cea mai mare atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. Totuși erorile nu sunt imposibile. De aceea, SC FUSE ADVERTISING SRL nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește date, imagini, sau alte informații. În eventualitatea în care o informație a fost greșit introdusă în bazele noastre de date sau afișată greșit, SC FUSE ADVERTISING SRL își alocă dreptul de a corecta informația respectivă fără niciun preaviz și eventual de a anunța clientul în cel mai scurt timp, prin orice cale, despre eroarea apărută. De asemenea, imaginile, informațiile, datele, etc. sunt prezentate pe site cu titlu strict informativ, iar imaginile, informațiile sau datele reale etc. (la zi) pot fi diferite, datorită modificării de ultimă oră de către autorități care sunt independente de SC FUSE ADVERTISING SRL, care va depune eforturi ca actualizările să se facă în termenul cel mai scurt. SC FUSE ADVERTISING SRL nu are nicio obligație materială față de niciun client, în cazul în care apar decalaje între valabilitatea la zi a informațiilor de pe site-ul inkfactory.ro și informațiile oficiale emise de autoritățile în vigoare. Furnizorul va depune toate eforturile pentru reducerea eventualelor perioade de decalaj a valabilității informațiilor prezentate. Clientul își asumă responsabilitatea în ceea ce privește deținerea drepturilor de autor asupra imaginilor și a textelor trimise pentru realizarea lucrărilor.

Frauda

Orice încercare de accesare a datelor personale ale altui utilizator sau de a modifica informațiile conținute de site-ul inkfactory.ro ori de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul inkfactory.ro, va fi considerată tentativă de fraudă în legătură cu site-ul inkfactory.ro și va face obiectul sesizării penale a organelor autorității de stat pentru combaterea fraudelor, pentru tragerea la răspundere penală a persoanelor responsabile.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate răspunderea.

Open chat
Contactați-ne pe Whatsapp