Materiale folosite

Folosim materiale de calitate cu durabilitate ridicată.

Plăci PVC

Plăcile PVC folosite de noi sunt cu structura celulară fină, plăci PVC cu densitate redusă, plăci PVC cu suprafață netedă, plăci PVC rigid termoformabile și vacuumabile și panouri ușoare din PVC. Plăcile sunt disponibile în diferite formate, grosimi și culori. Materialul este ușor de prelucrat, are o greutate redusă, se distinge printr-un grad redus de absorbție a apei și este rezistent la factorii de mediu.

Plăci din carton

Sunt laminate pe ambele fețe cu hârtie. Oferă o calitate excepțională a imaginii imprimate. Se poate imprima digital UV sau prin serigrafiere. Hârtia laminată are 150 g/m2 și este semi-mată.

Folii din PVC rigid

Foliile din PVC rigid se găsesc într-o gamă largă pentru imprimare și decorațiuni, prevăzute cu finisaje variate sau cu suprafața plană. Îndeplinesc standardele materialelor normale inflamabile conform DIN 4102 (B2) și încetează să mai ardă când sunt scoase din foc. Permit variate tehnici de imprimare: serigrafie, offset, digitală, putând fi prelucrate cu ușurință și prin transfer termic și flexografie etc.

Folie laminare (aspect fibră lemn)

PERMAfun Coarse Grain Wood este o folie pentru laminare a printurilor sau a foliilor colorate. Fabricată din vinil polimeric, este satinată și are un efect de fibră de lemn. Este rezistentă la foc, fiind certificată M1, conform standardului NF P 92-501. Adezivul este compatibil cu toate cernelurile inkjet, inclusiv cele UV.

Sisteme Roll-Up

Sistem realizat din aluminiu eloxat potrivit pentru inserarea panourilor cu grosime între 5mm și 10mm. Ajustarea grosimii preferate se face cu ajutorul piulitei ascunse in partea de jos a profilului.

Autocolant

Se remarcă printr-o excelentă stabilitate dimensională și o foarte bună opacitate și planeitate. Se imprimă cu cerneluri pe bază de solvent, eco-solvent, UV și Latex. În timpul procedeului de printare, folia este rezistentă la acțiunea solvenților conținuți în cerneluri.

Canvas (bumbac/ poliester)

Canvasul din bumbac este un material textil cu o excelentă planeitate și rezistenţă la rupere. După tăiere, marginile materialului nu se deşiră. Se imprimă cu cerneluri pe bază de solvent, Latex și UV. Canvasul din poliester este un material textil cu o excelentă planeitate, rezistenţă la rupere și încrețire. Este rezistent la zgârieturi, iar suprafața sa albă oferă imprimărilor o strălucire deosebită. Suprafața fină permite întinderea cu ușurintă pe rame.

Folie magnetică

Cauciuc flexibil isotropic, laminat cu un vinil alb mat, pe partea nemagnetică. Folia magnetică are în compoziție materiale magnetizate industrial, cu o bună aderență pe suprafețele metalice. Partea magnetică este laminată pentru a preveni zgârieturile. Durabilitatea la exterior a foliei PVC este de 2 ani, în condiții normale de temperatură și umiditate. Se imprimă cu cerneluri UV, solvent și offset.

Folii Poli Print

POLI-TAPE, binecunoscutul producător german de materiale pentru transfer termic. Aceștia au dezvoltat cu succes gama foliilor adezive, îmbogățindu-și oferta cu foliile adezive pentru print digital și folii de laminare, folii adezive pentru prelucrarea pe cutter-plotter și folii de transfer pentru aplicarea acestora. Foliile se imprimă digital cu cernelui pe bază de solvent, eco-solvent și cerneluri UV și sunt recomandate pentru aplicații pe termen mediu și lung, pentru decorări de interior și exterior, aplicații pe vitrine, panouri, display-uri și vehicule, pe suprafețe plane sau ușor curbate.

Folie adezivă albă

Folie adezivă din PVC (amestec onomer/polimer) cu suport din hârtie siliconată cu greutatea de 148 g/mp, pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicații de exterior. Este disponibilă albă cu suprafața lucioasă sau mată. Suprafața foliei este tratată împotriva încărcării electrostatice, pentru o acuratețe mai mare a imprimării. Este imprimabilă cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe bază de solvent, UV sau Latex.

Folie adezivă Intermediate CAL

Folie adezivă din PVC moale, disponibilă în 59 de culori lucioase și 53 de culori mate, pentru decupare pe Cutter-Plotter. Folia este special creată pentru aplicații de exterior, pe termen scurt și mediu. Se aplică doar pe suprafețe drepte/plane.

Mesh

Material flexibil pretensionat compus dintr-o țesătură de poliester special, cu orificii ce permit utilizarea pentru aplicații outdoor (materialul permite trecerea aerului în proporție de 37%). Poate fi imprimat digital cu printere care folosesc cerneluri pe bază de solvent, ecosolvent, Latex și UV.

Hârtie pentru sublimare

Hârtie albă, 105 gr/mp, pentru personalizarea prin sublimare a materialelor textile albe din poliester sau pe non-textile albe acoperite cu un strat de poliester. Pentru transferul imaginii imprimate este necesară presa de transfer termic. Hârtia este compatibilă cu majoritatea cernelurilor și imprimantelor de sublimare cunoscute. Înainte și după imprimare trebuie ferită de umezeală și amprente digitale.

Hârtie Blueback

Hârtie premium lucioasă, multistratificată cu rezistență mare. În urma imprimării pe hârtia Prime Blueback, orice grafică va avea culori vibrante și o foarte bună definiție a imaginii. Hârtia se usucă rapid după imprimare și este rezistentă la apă. Prime Blueback Paper are 135 g/mp și este destinată aplicațiilor outdoor, pentru panouri pietonale și display, având o bună rezistență la zgâriere și o bună planeitate. Fiind o hârtie opacă, blueback-ul oferă o bună acoperire a substraturilor. Compatibilă cu solvent, latex și UV.

Toate drepturile rezervate | designed by inkfactory.ro